Revista de proiectare
Revista de proiectare
Decorul Sticlei

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Decorul Sticlei Aurul strălucitor „vodka lituaniană. Ediția Neagră ”a moștenit aspectul său exclusiv din arta populară lituaniană. Rombul și herringbones, combinate din pătrate mici, sunt modele foarte frecvente în arta populară lituaniană. Deși referirea la aceste motive naționale a căpătat forme mai moderne - reflecțiile misterioase din trecut au fost transformate în artă modernă. Culorile predominante auriu și negru subliniază procesul excepțional de filtrare a vodcii prin cărbune și filtre aurii. Acest lucru face „Gold vodka lituanian. Black Edition ”atât de delicat și de clar cristal.

Denumirea proiectului : Lithuanian vodka Gold. Black Edition, Numele proiectanților : Asta Kauspedaite, Numele clientului : Stumbras.

Lithuanian vodka Gold. Black Edition Decorul Sticlei

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.