Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Masă

M.T.F. ( My True Friend)

Lampa De Masă Unicitatea lămpii MTF (My True Friend), sub forma unui câine, este că, în primul rând, se poate potrivi aproape cu orice decor, din camera veselă, caldă a copiilor și care se termină cu biroul oficial de lucru. În al doilea rând, are o combinație unică de materiale - lemn, plastic, metal, sticlă care creează un stil de fuziune. A treia caracteristică unică este că nu toate lămpile pot avea un braț pivot cu 360 de grade și înclinare liberă din orice unghi. De asemenea, lampa noastră oferă posibilitatea de fixare rigidă cu încuietori ergonomice confortabile.

Denumirea proiectului : M.T.F. ( My True Friend), Numele proiectanților : Taras Zheltyshev, Numele clientului : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Lampa De Masă

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.