Revista de proiectare
Revista de proiectare
Copertă De Album

Haezer

Copertă De Album Haezer este cunoscut pentru sunetul său puternic de bas, pauze epice cu efecte bine șlefuite. Este genul de sunet care se desprinde ca o simplă muzică de dans direct, dar, la o inspecție sau ascultare mai atentă, veți începe să descoperiți mai multe straturi de frecvențe din produsul finit. Pentru conceptul creativ și execuția, provocarea a fost simularea experienței audio cunoscute sub numele de Haezer. Stilul de artă nu este deloc stilul tipic de muzică dance, făcând astfel Haezer un gen propriu.

Denumirea proiectului : Haezer , Numele proiectanților : Chris Slabber, Numele clientului : CS Design & Illustration.

Haezer  Copertă De Album

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.