Revista de proiectare
Revista de proiectare
Copertă De Album

Haezer

Copertă De Album Haezer este cunoscut pentru sunetul său puternic de bas, pauze epice cu efecte bine șlefuite. Este genul de sunet care se desprinde ca o simplă muzică de dans direct, dar, la o inspecție sau ascultare mai atentă, veți începe să descoperiți mai multe straturi de frecvențe din produsul finit. Pentru conceptul creativ și execuția, provocarea a fost simularea experienței audio cunoscute sub numele de Haezer. Stilul de artă nu este deloc stilul tipic de muzică dance, făcând astfel Haezer un gen propriu.

Denumirea proiectului : Haezer , Numele proiectanților : Chris Slabber, Numele clientului : CS Design & Illustration.

Haezer  Copertă De Album

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.