Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa Finală

TIND End Table

Masa Finală TIND End Table este o masă mică, ecologică, cu o prezență vizuală puternică. Blatul din oțel reciclat a fost tăiat cu jet de apă, cu un model complex care creează modele de lumină și umbră vii. Formele picioarelor de bambus sunt determinate de modelarea din partea de sus a oțelului și fiecare din cele paisprezece picioare trece prin vârful de oțel și apoi este tăiat la culoare. Văzut de sus, bambusul carbonizat creează un model de arestare, juxtapus pe oțelul perforat. Bambusul este o materie primă regenerabilă rapidă, deoarece bambusul este o iarbă cu creștere rapidă, nu un produs din lemn.

Denumirea proiectului : TIND End Table, Numele proiectanților : Nils Finne, Numele clientului : FINNE Architects.

TIND End Table Masa Finală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.