Revista de proiectare
Revista de proiectare
Măsuța

Chezca

Măsuța Chezca este o masă laterală care vă ajută să adunați toate elementele care în mod normal stau în jurul când lucrați. Proiectat pentru spații mici, ocupă un spațiu minim și poate fi amplasat oriunde în jurul casei. Funcționează ca un hub pentru toate obiectele și gadgeturile mici, păstrând totul la vedere și la îndemână. Are o suprafață superioară pentru articole mici, o suprafață frontală pentru păstrarea revistelor și laptopurilor în timpul încărcării și un loc ascuns în spate pentru a vă păstra routerul WIFI și a vă organiza cablurile. Chezca oferă de asemenea mai multe prize care pot fi scoase individual sau atârnate discret în lateral atunci când nu sunt utilizate.

Denumirea proiectului : Chezca, Numele proiectanților : Andrea Kac, Numele clientului : KAC Taller de Diseño.

Chezca Măsuța

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.