Revista de proiectare
Revista de proiectare
Joc Din Lemn

BlindBox

Joc Din Lemn BlindBox este un joc din lemn care combină puzzle-urile cu jocurile de memorie și întărește sentimentele precum auzul și atingerea. Este un joc bazat pe rând pentru doi jucători. Jucătorul care își colectează propriile marmură înainte ca celălalt jucător să câștige. Sertarele orizontale sunt mutate de jucători pentru a alinia găurile din mijlocul lor pentru a crea căi verticale pentru ca marmura să cadă. Jocul necesită capacități de gândire strategică pentru a bloca adversarul, o amintire bună pentru mișcări corecte și atenție ridicată pentru a face loc unde marmura se muta la.

Denumirea proiectului : BlindBox, Numele proiectanților : Ufuk Bircan Özkan, Numele clientului : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox Joc Din Lemn

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.