Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul De Birouri

C&C Design Creative Headquarters

Spațiul De Birouri Sediul creativ al C&C Design este situat într-un atelier post-industrial. Clădirea sa este transformată dintr-o fabrică de cărămidă roșie în anii '60. În ceea ce privește protejarea situației actuale și a memoriei istorice a clădirii, echipa de proiectare a încercat tot posibilul să evite deteriorarea clădirii originale în decorațiunile interioare. O mulțime de brad și bambus sunt utilizate în designul interior. Deschiderea și închiderea și schimbarea spațiilor sunt concepute în mod inteligent. Proiectele de iluminat pentru diferite regiuni reflectă atmosfera vizuală diferită.

Denumirea proiectului : C&C Design Creative Headquarters, Numele proiectanților : Zheng Peng, Numele clientului : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Spațiul De Birouri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.