Revista de proiectare
Revista de proiectare
Rezidențial

Baan Citta

Rezidențial Conceptul cheie de proiectare a fost crearea unui Shambhala pe Pământ - un regat mitic descris drept „pământul pur” în textele budiste antice. Budistii cred ca creatia Shambhala este crearea paradisului spiritual suprem. Unul dintre cele mai calmante, dar totuși surprinzător aspecte ale designului Baan Citta este utilizarea culorii. Conservativ, culorile neutre sunt schema de culori proeminentă aleasă de designeri pentru casele moderne. Baan Citta demonstrează modernitatea bucuriilor culorii pe o paletă neutră în mijlocul culorilor Pământului din natură.

Denumirea proiectului : Baan Citta, Numele proiectanților : Catherine Cheung, Numele clientului : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Rezidențial

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.