Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Pillow Stool

Scaun Este simplu, dar îmbracă multe caracteristici. Tijele de oțel din primul strat și cel de-al doilea strat al părții de șezut merg în direcții diferite, astfel încât acestea se încrucișează reciproc pentru a crea o vizualizare magică. Contorul curbelor structurii laterale oferă muchii rotunde și suprafețe pentru ca utilizatorii să se așeze confortabil pe ea. Între primul strat și cel de-al doilea strat al părții șezând, tijele constituie un spațiu gol pentru a stoca reviste sau ziare. Scaunul nu numai că le oferă utilizatorilor un gest primitor, dar le oferă și funcții utile.

Denumirea proiectului : Pillow Stool, Numele proiectanților : Hong Ying Guo, Numele clientului : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.