Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Pillow Stool

Scaun Este simplu, dar îmbracă multe caracteristici. Tijele de oțel din primul strat și cel de-al doilea strat al părții de șezut merg în direcții diferite, astfel încât acestea se încrucișează reciproc pentru a crea o vizualizare magică. Contorul curbelor structurii laterale oferă muchii rotunde și suprafețe pentru ca utilizatorii să se așeze confortabil pe ea. Între primul strat și cel de-al doilea strat al părții șezând, tijele constituie un spațiu gol pentru a stoca reviste sau ziare. Scaunul nu numai că le oferă utilizatorilor un gest primitor, dar le oferă și funcții utile.

Denumirea proiectului : Pillow Stool, Numele proiectanților : Hong Ying Guo, Numele clientului : Danish Institute for Study Abroad.

Pillow Stool Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.