Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Și Sculptura Organică

pattern of tree

Mobilierul Și Sculptura Organică O propoziție de partiție care utilizează ineficient părțile de conifere; adică partea zveltă a jumătății superioare a trunchiului și partea neconformă a rădăcinilor. Am acordat atenție inelelor organice anuale. Modelele organice suprapuse ale partiției au creat un ritm confortabil într-un spațiu anorganic. Odată cu produsele născute din acest ciclu de materiale, direcția spațială organică devine o posibilitate pentru consumator. Mai mult, unicitatea fiecărui produs le conferă o valoare mult mai mare.

Denumirea proiectului : pattern of tree, Numele proiectanților : Hiroyuki Morita, Numele clientului : studio Rope.

pattern of tree Mobilierul Și Sculptura Organică

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.