Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotoliul Durabil

X2Chair

Fotoliul Durabil Formele sinuoase și alegerea materialelor sporesc capacitatea inovatoare a acestui scaun cu o mie de vieți. X2Chair este rezultatul unui proces de design experimental care se bazează în totalitate pe convertibilitatea produselor. Proiectat pentru a fi multifuncțional, acest obiect urmează un concept de personalizare totală și este expresia unui design ecologic. Rafinarea estetică și compatibilitatea mediului găsesc un punct de întâlnire datorită unui studiu funcțional atent, combinat cu cercetarea materialelor și metodele de construcție ecologice. Info: caporasodesign.it - lessmore.it

Denumirea proiectului : X2Chair, Numele proiectanților : Giorgio Caporaso, Numele clientului : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Fotoliul Durabil

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.