Revista de proiectare
Revista de proiectare
Campania De Sensibilizare Hiv

Fight Aids

Campania De Sensibilizare Hiv HIV este înconjurat de o mulțime de zvonuri și dezinformare. Sute de adolescenți din Global se infectează cu HIV în fiecare an prin sexul neprotejat sau împărtășirea acului. Un număr mult mai mic de adolescenți cu HIV s-au născut din mame infectate. Astăzi, există speranța că persoanele care trăiesc cu HIV s-ar putea să nu se îmbolnăvească niciodată, la fel cum nu există un remediu pentru virusuri precum răcelile și gripa. Persoanele care trăiesc cu virusul trebuie să fie foarte atenți să nu-și asume riscuri (cum ar fi relații sexuale neprotejate) care ar putea expune pe alții la HIV.

Denumirea proiectului : Fight Aids, Numele proiectanților : Shadi Al Hroub, Numele clientului : American University of Madaba.

Fight Aids Campania De Sensibilizare Hiv

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.