Revista de proiectare
Revista de proiectare
Încărcătorul Pe Roti

Arm Loader

Încărcătorul Pe Roti Un încărcător care funcționează în mare parte pe motive neuniforme poate determina șoferul să aibă boli grave de mișcare și, de asemenea, să-i determine să obosească rapid. Cu toate acestea, „ÎNCĂRCĂTORUL CU ARMĂ” permite recunoașterea punctelor de coordonare de pe sol și ajută scaunul șoferului să fie stabil și să nu se ridice. Prin urmare, ajută șoferul să nu se simtă obosit și îi permite să își desfășoare munca în siguranță.

Denumirea proiectului : Arm Loader, Numele proiectanților : Hoyoung Lee, Numele clientului : DESIGNSORI.

Arm Loader Încărcătorul Pe Roti

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.