Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul Multifuncțional

charchoob

Scaunul Multifuncțional Forma cubică a produsului îl menține stabil și echilibrat în toate direcțiile. Mai mult decât atât, utilizarea în trei moduri a produsului în etichete formale, informale și prietenoase este posibilă doar prin întoarcerea scaunelor la 90 de grade. Acest produs a fost proiectat într-un mod pentru a fi păstrat cât mai ușor (4 kg), având în vedere toate aspectele funcționalității sale. Acest obiectiv a fost atins prin alegerea materialelor ușoare și a cadrelor pentru a menține greutatea produsului cât mai scăzută.

Denumirea proiectului : charchoob, Numele proiectanților : Arash Shojaei, Numele clientului : Arshida.

charchoob Scaunul Multifuncțional

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.