Revista de proiectare
Revista de proiectare
Led Tv

XX250

Led Tv Seria TV fără margini de Vestel, care este poziționată în segmentul extrem de înalt al electronicelor de consum. Luneta din aluminiu ține afișajul ca un cadru subțire aproape invizibil. Rama subțire lucioasă oferă produsului imaginea sa exclusivă pe piața suprasaturată. Ecranul se diferențiază drastic de televizoarele LED normale, cu suprafața sa integrală a ecranului lucios încrustată în cadrul metalic subțire. Partea lucioasă din aluminiu de sub ecran creează un punct de atracție în timp ce separă televizorul de suportul de pe masa de sus.

Denumirea proiectului : XX250, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

XX250 Led Tv

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.