Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pc-Ul Personalizat All-In-One

BENT

Pc-Ul Personalizat All-In-One Conceput cu principiul personalizării în masă, care satisface nevoile utilizatorilor într-un mod mai bun în limitele producției în masă. Principala provocare din acest proiect a fost să scoată în evidență un design care să satisfacă diferite nevoi ale patru grupuri de utilizatori, în limitele producției de masă. Trei articole principale de personalizare sunt definite și utilizate pentru diferențierea produsului pentru aceste grupuri de utilizatori: 1. ecran de partajare2 Reglarea înălțimii ecranului 3. Combinație tastatură-calculator. Un modul de ecran secundar personalizabil este atașat ca soluție și o combinație unic de tastatură-calculatoare personalizabilă este prop

Denumirea proiectului : BENT, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : Vestel Electronics Co..

BENT Pc-Ul Personalizat All-In-One

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.