Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

ADJUSTABLE

Lampa Lămpile noastre răspund nevoilor specifice, fiind în același timp versatil și interactiv, depășind mult dincolo de rutina de pornire / oprire. Aceste lămpi se pretează la o lume întreagă de nuanță și luminozitate, deși într-o gamă vastă de ambianță la îndemână și potențiale situaționale până la punctul de a permite conformarea stării de spirit. Această linie de design cuprinde caracteristicile inerente unui produs carismatic, deși un spirit de avangardă și un design inovator, reprezentând în același timp o noutate. Putem împărtăși cu voi aceste impresii?

Denumirea proiectului : ADJUSTABLE, Numele proiectanților : E. ROTA JOVANI, Numele clientului : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lampa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.