Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta Digitală

Surface

Arta Digitală Natura eterică a piesei dă naștere la ceva tangibil. Ideea vine din utilizarea apei ca element pentru a transmite conceptul de suprafață și de a fi suprafață. Proiectantul are o fascinație pentru faptul că sunt identitățile noastre și rolul pe care îl au cei din jurul nostru în acest proces. Pentru el, „suprafețăm” când arătăm ceva din noi înșine.

Denumirea proiectului : Surface, Numele proiectanților : Grégoire A. Meyer, Numele clientului : .

Surface Arta Digitală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.