Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Kagome

Scaun Proiectat de Shinn Asano cu fundal în design grafic, Sen este o colecție de 6 piese de mobilier din oțel care transformă liniile 2D în forme 3D. Fiecare piesă, inclusiv „taburet kagome”, a fost creată cu linii care reduc la minimum excesul pentru a exprima atât forma cât și funcționalitatea într-o serie de aplicații, inspirate de surse unice, cum ar fi ambarcațiunile și modelele tradiționale japoneze. Scaunul Kagome este format din 18 triunghiuri în unghi drept, care se susțin reciproc și atunci când sunt privite de sus formează modelul tradițional al meșteșugului japonez kagome moyou.

Denumirea proiectului : Kagome, Numele proiectanților : Shinn Asano, Numele clientului : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Scaun

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.