Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminatul Interior

Jordan Apotheke

Iluminatul Interior Susținând arhitectura expresivă a interiorului farmaciei, corpurile de iluminat funcționale sunt discrete în aspectul lor, atrăgând atenția asupra efectului lor de lumină în locul designului lor. Corpurile de iluminat pentru iluminarea de bază sunt fie integrate în corpurile de iluminat cu pandantiv care trasează forma mobilierului, fie sunt montate pe părțile laterale ale tavanului suspendat, păstrându-l cât mai liber. Astfel, utilizatorii se pot concentra pe pista de lumină care conduce prin farmacie, formată din plăci retroiluminate cu LED-uri RGB care se potrivesc cu culoarea contoarelor retro iluminate dinamic.

Denumirea proiectului : Jordan Apotheke, Numele proiectanților : Conceptlicht GmbH, Numele clientului : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke Iluminatul Interior

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.