Revista de proiectare
Revista de proiectare
Două Locuri

Mowraj

Două Locuri Mowraj este un două locuri proiectat pentru a întruchipa spiritul de stil etnic egiptean și gotic. Forma sa a derivat din Nowrag, versiunea egipteană a săniei de treiere modificată pentru a întruchipa flerul gotic, fără a compromite esența sa antediluviană etnică. Designul este lacat negru, cu gravuri artizanale etnice egiptene atât pe brațe cât și pe picioare, precum și tapițerie bogată din catifea accesorizată cu șuruburi și inele de tragere, oferindu-i un aspect medieval aruncat ca gotic.

Denumirea proiectului : Mowraj , Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Două Locuri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.