Revista de proiectare
Revista de proiectare
Două Locuri

Mowraj

Două Locuri Mowraj este un două locuri proiectat pentru a întruchipa spiritul de stil etnic egiptean și gotic. Forma sa a derivat din Nowrag, versiunea egipteană a săniei de treiere modificată pentru a întruchipa flerul gotic, fără a compromite esența sa antediluviană etnică. Designul este lacat negru, cu gravuri artizanale etnice egiptene atât pe brațe cât și pe picioare, precum și tapițerie bogată din catifea accesorizată cu șuruburi și inele de tragere, oferindu-i un aspect medieval aruncat ca gotic.

Denumirea proiectului : Mowraj , Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Două Locuri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.