Revista de proiectare
Revista de proiectare
Grădina

Tiger Glen Garden

Grădina Grădina Tiger Glen este o grădina de contemplare construită în aripa nouă a Muzeului de Artă Johnson. Este inspirată de o parabolă chineză, numită Cei trei râși ai Tigrului Glen, în care trei bărbați își depășesc diferențele sectare pentru a găsi o unitate de prietenie. Grădina a fost proiectată într-un stil auster numit karesansui în japoneză în care o imagine a naturii este creată cu un aranjament de pietre.

Denumirea proiectului : Tiger Glen Garden, Numele proiectanților : Marc Peter Keane, Numele clientului : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Grădina

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.