Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ospitalitatea Stadionului

San Siro Stadium Sky Lounge

Ospitalitatea Stadionului Proiectul noilor saloane Sky este doar primul pas al uriașului program de renovare pe care AC Milan și FC Internazionale, împreună cu Municipalitatea Milano, îl derulează cu scopul de a transforma stadionul San Siro într-o instalație multifuncțională capabilă să găzduiască toți evenimentele importante cu care se va confrunta Milano în cadrul expoziției viitoare 2015. În urma succesului proiectului skybox, Ragazzi & Partners a realizat ideea creării unui nou concept de spații de ospitalitate în partea superioară a marelui stand principal al stadionului San Siro.

Denumirea proiectului : San Siro Stadium Sky Lounge, Numele proiectanților : Francesco Ragazzi, Numele clientului : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Ospitalitatea Stadionului

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.