Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ospitalitatea Stadionului

San Siro Stadium Sky Lounge

Ospitalitatea Stadionului Proiectul noilor saloane Sky este doar primul pas al uriașului program de renovare pe care AC Milan și FC Internazionale, împreună cu Municipalitatea Milano, îl derulează cu scopul de a transforma stadionul San Siro într-o instalație multifuncțională capabilă să găzduiască toți evenimentele importante cu care se va confrunta Milano în cadrul expoziției viitoare 2015. În urma succesului proiectului skybox, Ragazzi & Partners a realizat ideea creării unui nou concept de spații de ospitalitate în partea superioară a marelui stand principal al stadionului San Siro.

Denumirea proiectului : San Siro Stadium Sky Lounge, Numele proiectanților : Francesco Ragazzi, Numele clientului : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Ospitalitatea Stadionului

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.