Revista de proiectare
Revista de proiectare
Qr Cod Sticker

Marketplace on the Move

Qr Cod Sticker Mod nou de a-ți vinde mașina peste tot! Doar pe site-ul www.krungsriautomarketplace.com unde puteți posta pentru a vinde mașina dvs. și vom produce un cod QR Code Sticker pe baza adresei web unice a autoturismului dvs., cu designul selectat al autocolantului, apoi livrați-vă la locul dvs., astfel încât să puteți atașa autocolant pe mașină! !! Pentru Cumpărător, trebuie doar să scanați codul QR pe care îl vedeți în parcarea auto a Vânzătorului la magazine mari, cafenele, clădiri și etc. Acces la detalii despre mașină instantaneu. Sunați Vânzătorul și verificați-l. Toate s-au întâmplat brusc în locul în care sunteți amândoi !!!

Denumirea proiectului : Marketplace on the Move, Numele proiectanților : Krungsri Auto, Numele clientului : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr Cod Sticker

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.