Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

Muse

Lampa Inspirat de „Budismul câștigat” în spusele sale că nu există calități absolute în universul nostru, am acordat o calitate paradoxală „luminii”, oferindu-i o „prezență fizică”. Spiritul de meditație pe care îl încurajează a fost o sursă puternică de inspirație pe care am folosit-o pentru a crea acest produs; întruchipând calitățile „timpului”, „materiei” și „luminii” într-un singur produs.

Denumirea proiectului : Muse, Numele proiectanților : Anarkhos design , Numele clientului : Anarkhos Design.

Muse Lampa

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.