Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuterii Reciclate

Clairely Upcycled Jewellery

Bijuterii Reciclate Bijuterii frumoase, clare, reciclate, proiectate din nevoia de a utiliza materialele reziduale din producția candelabrului Claire de Lune. Această linie s-a dezvoltat într-un număr considerabil de colecții - toate povestiri, toate reprezentând imagini foarte personale în filozofiile designerului. Transparența este o parte vitală a filosofiei proprii de designeri, iar acest lucru este reflectat de alegerea acrilului folosit. În afară de acrilic oglindă utilizat, care în sine reflectă lumina, materialul este întotdeauna transparent, color sau clar. Ambalarea pe CD consolidează conceptele de repunere.

Denumirea proiectului : Clairely Upcycled Jewellery , Numele proiectanților : Claire Requa, Numele clientului : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Bijuterii Reciclate

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.