Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteria

Poseidon

Bijuteria Bijuteria pe care o proiectez îmi exprimă sentimentele. Mă reprezintă ca artist, designer și, de asemenea, ca persoană. Declanșatorul de a crea Poseidon a fost setat în cele mai întunecate ore din viața mea, când m-am simțit înspăimântat, vulnerabil și având nevoie de protecție. În primul rând am proiectat această colecție pentru a fi folosită în autoapărare. Chiar dacă această noțiune s-a stins pe tot parcursul acestui proiect, totuși există. Poseidon (zeul mării și „Earth-Shaker”, al cutremurelor din mitologia greacă) este prima mea colecție oficială și se adresează femeilor puternice, menite să ofere purtătorului sentimentul de putere și încredere.

Denumirea proiectului : Poseidon, Numele proiectanților : Samira Mazloom, Numele clientului : samirajewellery.

Poseidon Bijuteria

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.