Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteria

Angels OR Demons

Bijuteria Asistăm la bătălia constantă dintre bine și rău, întuneric și lumină, zi și noapte, haos și ordine, război și pace, erou și ticălos în fiecare zi. Indiferent de religia sau naționalitatea noastră, ni s-a spus povestea însoțitorilor noștri constanți: un înger așezat pe umărul nostru drept și un demon în stânga, îngerul ne convinge să facem binele și înregistrează faptele noastre bune. El ne-a convins să facem rău și ține evidența faptelor noastre rele. Îngerul este o metaforă pentru „superego” nostru, iar diavolul reprezintă „Id” și bătălia constantă dintre conștiință și inconștient.

Denumirea proiectului : Angels OR Demons, Numele proiectanților : Samira Mazloom, Numele clientului : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Bijuteria

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.