Revista de proiectare
Revista de proiectare
Concept Sistem De Avertizare

Saving Millions of Lives on the road!

Concept Sistem De Avertizare De ce semafoarele au o portocalii, dar luminile de frână ale automobilului nu? Mașinile de astăzi vin doar cu lumini roșii de frână în spate. Acest sistem de avertizare „învechit” are dezavantaje majore, în special la viteze mai mari. Lampa roșie de avertizare este afișată numai DUPĂ șoferul lovește frânele. PACA (Alerte predictive pentru aversiune împotriva coliziunii) afișează o lumină portocalie de avertizare înaintea șoferului din vehiculul cu plumb aplică frânele. Astfel, șoferul celui de-al doilea vehicul se oprește la timp și previne o coliziune. Această schimbare de paradigmă corectează un defect de amenințare a vieții într-un design existent.

Denumirea proiectului : Saving Millions of Lives on the road! , Numele proiectanților : Anjan Cariappa M M, Numele clientului : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  Concept Sistem De Avertizare

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.