Revista de proiectare
Revista de proiectare
Televizorul Led Bms De 42 "

Agile

Televizorul Led Bms De 42 " AGILE LED TV este conceput pentru a sublinia imaginea pe ecran prin aplicarea unei măști înguste și captarea trend-ului TV cu aspectul subțire. Claritatea de pe marginea subțire din jurul ecranului oferă reflecții diferite și o lumină de lumină pe suprafață, ceea ce duce la ușurința designului. Acest lucru afectează, de asemenea, designul suportului TV. Suprafețele de finisare metalică cu picior de plastic mat și gât de picioare semitransparente sunt realizate în același scop cu televizorul. Partea de personalizare a AGILE este lentilele transparente în culori.

Denumirea proiectului : Agile, Numele proiectanților : Vestel ID Team, Numele clientului : .

Agile Televizorul Led Bms De 42 "

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.