Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong este o serie de lămpi ambientale care conține filozofie orientală. Estetica orientală acordă o mare atenție relației dintre virtual și real, complet și gol. Ascunderea subtilă a LED-urilor în stâlpul metalic nu numai că asigură golirea și puritatea abajurului, dar distinge și Kong de alte lămpi. Proiectanții au descoperit ambarcațiunile fezabile după mai mult de 30 de ori experimente pentru a prezenta perfect lumina și diversele texturi, ceea ce permite o experiență de iluminare uimitoare. Baza acceptă încărcare wireless și are un port USB. Poate fi pornit sau dezactivat doar fluturând mâinile.

Mâncarea Pentru Gustări

Have Fun Duck Gift Box

Mâncarea Pentru Gustări Cutia de cadouri „Have Fun Duck” este o cutie specială pentru tineri. Inspirat de jucării, jocuri și filme în stil pixel, designul prezintă un „oraș alimentar” pentru tineri cu ilustrații interesante și detaliate. Imaginea IP va fi integrată pe străzile orașului, iar tinerii iubesc sportul, muzica, hip-hop-ul și alte activități de divertisment. Experimentează jocuri sportive distractive în timp ce te bucuri de mâncare, exprimă un stil de viață tânăr, distractiv și fericit.

Pachetul Alimentar

Kuniichi

Pachetul Alimentar Mâncarea tradițională japoneză conservată Tsukudani nu este foarte cunoscută în lume. Un fel de mâncare gătit pe bază de sos de soia care combină diverse fructe de mare și ingrediente terestre. Noul pachet include nouă etichete concepute pentru a moderniza modelele tradiționale japoneze și pentru a exprima caracteristicile ingredientelor. Noul logo al mărcii este proiectat cu așteptarea continuării acestei tradiții pentru următorii 100 de ani.

Miere

Ecological Journey Gift Box

Miere Designul cutiei de cadouri cu miere este inspirat de „călătoria ecologică” din Shennongjia, cu plante sălbatice abundente și un mediu ecologic natural bun. Protejarea mediului ecologic local este tema creativă a proiectării. Designul adoptă arta tradițională chineză cu tăieturi de hârtie și artă de păpuși pentru umbră pentru a arăta ecologia naturală locală și cinci animale protejate rare și pe cale de dispariție de primă clasă. Pe materialul de ambalare se folosește iarbă și hârtie brută, ceea ce reprezintă conceptul de natură și protecția mediului. Cutia exterioară poate fi folosită ca o cutie de depozitare rafinată pentru reutilizare.

Scaun De Bucătărie

Coupe

Scaun De Bucătărie Acest scaun este conceput pentru a ajuta unul să mențină poziția neutră în picioare. Observând comportamentul zilnic al oamenilor, echipa de proiectare a constatat nevoia ca oamenii să stea pe scaune pentru o perioadă mai scurtă de timp, cum ar fi să stea în bucătărie pentru o pauză rapidă, ceea ce a inspirat echipa să creeze acest scaun special pentru a se potrivi cu un astfel de comportament. Acest scaun este conceput cu piese și structuri minime, ceea ce face ca scaunul să fie accesibil și rentabil atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători, ținând cont de productivitatea producătorilor.

Infografia Cu Gif Animat

All In One Experience Consumption

Infografia Cu Gif Animat Proiectul consumul All In One Experience este un Big Data Infographic care prezintă informații precum scopul, tipul și consumul vizitatorilor la centrele comerciale complexe. Conținutul principal este compus din trei Informații reprezentative obținute din analiza Big Data și sunt aranjate de sus în jos în funcție de ordinea importanței. Grafica este realizată folosind tehnici izometrice și sunt grupate în culoarea reprezentativă a fiecărui subiect.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.