Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inel

Gabo

Inel Inelul Gabo a fost conceput pentru a încuraja oamenii să revizuiască latura jucăușă a vieții, care de obicei se pierde la sosirea vârstei adulte. Designerul s-a inspirat din amintirile observării fiului ei jucându-se cu cubul său magic de culoare. Utilizatorul se poate juca cu inel prin rotirea celor două module independente. Procedând astfel, seturile de culori ale pietrei prețioase sau poziția modulelor pot fi potrivite sau nepotrivite. Pe lângă aspectul jucăuș, utilizatorul are posibilitatea de a purta zilnic un inel diferit.

Divertismentul

Free Estonian

Divertismentul În această lucrare de artă unică, Olga Raag a folosit ziare estoniene din anul în care mașina a fost produsă inițial în 1973. Ziarele galbene de la Biblioteca Națională au fost fotografiate, curățate, ajustate și editate pentru a fi utilizate în proiect. Rezultatul final a fost tipărit pe materialul special folosit pe mașini, care durează 12 ani și a fost nevoie de 24 de ore pentru a aplica. Free Estonian este o mașină care atrage atenția, înconjurând oamenii cu energie pozitivă și emoții nostalgice, din copilărie. Invită curiozitatea și angajamentul de la toată lumea.

Complexul Ecvestru

Emerald

Complexul Ecvestru Imaginea de proiect arhitectural și spațial holistic unește toate cele șase clădiri dezvăluie identitatea funcțională a fiecăruia. Fațade extinse de arene și grajduri direcționate către nucleul compozit administrativ. Clădire pe șase fețe, sub formă de rețea de cristal, se sprijină în cadru de lemn ca în colier. Triunghiuri de perete decorate cu împrăștiere de sticlă ca detalii de smarald. Construcția albă curbată evidențiază intrarea principală. Grila fațadelor face parte, de asemenea, din spațiul interior, unde mediul este perceput printr-o rețea transparentă. Interioarele continuă tema structurilor din lemn, folosind scara elementelor la scară umană mai proporțională.

Speaker-Orchestra

Sestetto

Speaker-Orchestra Un ansamblu orchestral de difuzoare care cântă împreună ca niște muzicieni adevărați. Sestetto este un sistem audio cu mai multe canale pentru redarea pieselor individuale ale instrumentelor în difuzoare separate de diferite tehnologii și materiale dedicate carcasei sonore specifice, printre betoane pure, plăci de rezonanță din lemn și claxoane ceramice. Amestecarea pieselor și a pieselor revine pentru a fi fizic în locul ascultării, ca într-un concert real. Sestetto este orchestra de cameră a muzicii înregistrate. Sestetto este auto-produs direct de designerii săi Stefano Ivan Scarascia și Francesco Shyam Zonca.

Cafenea

Perception

Cafenea Această mică cafenea caldă din lemn, situată la colțul de răscruce într-un cartier liniștit. Zona centralizată de pregătire deschisă face o experiență curată și extinsă a performanței baristei pentru vizitatorii de pretutindeni, care au scaunul de bar sau scaunul de masă într-o cafenea. Obiectul din tavan numit „Arborele umbrit” pornește din partea din spate a zonei de pregătire și acoperă zona clientului pentru a face întreaga atmosferă a acestei cafenele. Oferă un efect spațial neobișnuit vizitatorilor și, de asemenea, devine un mediu pentru oamenii care doresc să se piardă în gânduri cu arome de cafea.

Scaunul De Grădină Public În Aer Liber

Para

Scaunul De Grădină Public În Aer Liber Para este un set de scaune publice în aer liber concepute pentru a oferi o flexibilitate restrânsă în spațiile exterioare. Un set de scaune care are o formă simetrică unic și se abate total de la echilibrul vizual inerent al designului convențional al scaunelor Inspirat de forma simplă a balansoarului, acest set de scaune în aer liber este îndrăzneț, modern și acceptă interacțiunea. Ambele cu fundul greu ponderat, Para A suportă rotația 360 în jurul bazei sale, iar Para B acceptă flipping bidirecțional.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.