Revista de proiectare
Revista de proiectare
Site-Ul Web

Travel

Site-Ul Web Designul a folosit un stil minimalist, pentru a nu supraîncărca experiența utilizatorului cu informații inutile. De asemenea, este foarte dificil să folosești un stil minimalist în industria călătoriilor, deoarece în paralel cu un design simplu și clar, utilizatorul trebuie să obțină informații complete despre călătoria sa și acest lucru nu este ușor de combinat.

Ceașcă De Cafea Și Farfurie

WithDelight

Ceașcă De Cafea Și Farfurie Servirea unor dulciuri de dimensiuni mușcate pe partea cafelei face parte din multe culturi diferite, deoarece este obișnuit să servești o ceașcă de cafea cu încântare turcească în Turcia, biscotti în Italia, churros în Spania și date în Arabia. Cu toate acestea, pe farfurioarele convenționale aceste alunecări alunecă spre ceașca de cafea fierbinte și se lipesc sau se umezesc de la vărsările de cafea. Pentru a preveni acest lucru, această ceașcă de cafea are o farfurie cu sloturi dedicate care mențin delicioasele cafelei pe loc. Întrucât cafeaua este una dintre băuturile calde nesemnificative, îmbunătățirea calității experienței de băut a cafelei are importanță în viața de zi cu zi.

Marcare Și Ambalare

Leman Jewelry

Marcare Și Ambalare Soluția vizuală pentru noua identitate a bijuteriilor Leman a fost un sistem complet nou pentru a expune sentimentul luxos, rafinat, dar sofisticat și minimal. Noul logo inspirat de procesul de lucru Leman, serviciul lor de design haute couture, prin realizarea tuturor formelor de diamante care înconjoară un simbol de stea sau un simbol de scânteie, creând un simbol sofisticat și răsunând, de asemenea, efectul strălucitor al diamantului. În continuare, toate materialele colaterale au fost produse cu detalii de înaltă calitate pentru a evidenția și a îmbogăți luxul tuturor noilor elemente vizuale ale mărcii.

Expoziția

LuYu

Expoziția Arta influențează viața și viața aduce reflecție profundă și interpretare a artei. Distanța dintre artă și viață poate fi pe drumul zilnic. Dacă mâncați cu atenție fiecare masă, vă puteți transforma viața în artă. Creația designerului este și artă, care este produsă cu propriile gânduri. Tehnicile sunt instrumente, iar expresiile sunt rezultate. Doar cu gânduri vor fi fapte cu adevărat bune.

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul

Light Music

Holul Clădirii Rezidențiale Și Lounge-Ul Pentru Light Music, un hol rezidențial și un design pentru lounge, Armand Graham și Aaron Yassin din A + A Studio cu sediul în New York au dorit să conecteze spațiul la cartierul dinamic al Adams Morgan din Washington DC, unde scena de noapte și muzică, de la jazz. la Go-go la punk rock și electronicele au fost întotdeauna centrale. Aceasta este inspirația lor creativă; rezultatul este un spațiu unic care combină metodele de fabricație digitală de ultimă oră cu tehnicile tradiționale artizanale pentru a crea o lume imersivă, cu pulsul și ritmul propriu, care aduc omagiu vibrantului muzicii originale a DC.

Masa

Codependent

Masa Codependentul îmbină psihologia și designul, concentrându-se în mod special pe manifestarea fizică a unei condiții psihologice, codependența. Aceste două tabele întrețesute trebuie să se bazeze reciproc pentru a funcționa. Cele două forme sunt incapabile să stea singure, dar împreună creează o singură formă funcțională. Tabelul final este un exemplu puternic în care întregul este mai mare decât suma părților sale.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.