Revista de proiectare
Revista de proiectare
Deschizătorul De Scrisori

Memento

Deschizătorul De Scrisori Toate încep cu mulțumire. O serie de deschizători de scrisori care reflectă ocupațiile: Memento nu este doar un set de instrumente, ci și o serie de obiecte care exprimă recunoștința și sentimentele utilizatorului. Prin semantica produsului și imagini simple ale diferitelor profesii, design-urile și modalitățile unice de utilizare a fiecărei piese Memento oferă utilizatorului diverse experiențe de inimă.

Restaurantul Și Barul Japonez

Dongshang

Restaurantul Și Barul Japonez Dongshang este un restaurant și un bar japonez situat în Beijing, compus din bambus sub diferite forme și dimensiuni. Viziunea proiectului a fost de a crea un mediu de luat masa unic prin împletirea esteticii japoneze cu elemente din cultura chineză. Materialul tradițional cu conexiuni puternice cu artele și meșteșugurile din cele două țări acoperă pereții și tavanele pentru a crea o atmosferă intimă. Materialul natural și durabil simbolizează filozofia anti-urbană din povestea clasică chineză, cele șapte săgeți din Bamboo Grove, iar interiorul evocă senzația de a lua masa într-o pădure de bambus.

Fotoliu

Osker

Fotoliu Osker vă invită imediat să vă așezați și să vă relaxați. Acest fotoliu are un design foarte pronunțat și curbat, oferind caracteristici distinctive, cum ar fi tâmplăriile din lemn perfect confecționate, cotierele din piele și amortizarea. Numeroasele detalii și utilizarea materialelor de înaltă calitate: pielea și lemnul solid garantează un design contemporan și atemporal.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood este un proiect conceptual centrat pe 3 factori cheie: Minimalism, adaptabilitate și estetică. Segmente individuale sunt atașate creând o varietate de forme și utilizări: case, birouri sau săli de spectacole pot fi generate folosind două formate. Fiecare modul a fost proiectat cu 3,20 x 6,00m amenajat în 19m² la 01 sau 02 etaje. Transportul se face în principal cu camioane, de asemenea poate fi livrat și instalat într-o singură zi. Este un design unic, contemporan, care creează spații simple, vii și creative făcute posibile printr-o metodă constructivă curată și industrializată.

Sistemul De Depistare

Airport Bremen

Sistemul De Depistare Un design modern cu contrast puternic și o informație clară Hirarchie distinge noul sistem. Sistemul de orientare funcționează rapid și va aduce o contribuție pozitivă la calitatea serviciilor oferite aeroportului. Cel mai important înseamnă, alături de utilizarea unui nou font, un element săgeată distinctiv, introducerea de culori diferite, cu contrast ridicat. A fost în special pe aspecte funcționale și psihologice, precum vizibilitate bună, lizibilitate și înregistrarea informațiilor fără bariere. Se folosesc carcase noi din aluminiu cu iluminare LED modernă și modernă. Au fost adăugate turnuri de semnalizare.

Mobilierul Pentru Bazin

Eva

Mobilierul Pentru Bazin Inspirația designerului a venit din designul minimal și pentru utilizarea lui ca o caracteristică liniștită, dar revigorantă în spațiul din baie. A ieșit din cercetarea formelor arhitecturale și a volumului geometric simplu. Bazinul ar putea fi un element care definește diferite spații din jur și, în același timp, un punct central în spațiu. Este foarte ușor de utilizat, curat și durabil. Există mai multe variante, inclusiv stand stand, pe bancă și pe perete, precum și chiuvetă simplă sau dublă. Variațiile de culoare (culori RAL) vor ajuta la integrarea designului în spațiu.