Revista de proiectare
Revista de proiectare
Barbieritul

Alpha Series

Barbieritul Seria Alpha este un aparat de ras compact, semi-profesional, care poate face față sarcinilor de bază pentru îngrijirea feței. De asemenea, un produs care oferă soluții igienice cu o abordare inovatoare, combinat cu o estetică frumoasă. Simplitatea, minimalismul și funcționalitatea combinate cu o interacțiune ușoară cu utilizatorii creează fundamentele proiectului. Experiența veselă a utilizatorului este cheia. Sfaturile pot fi scoase cu ușurință de pe aparatul de bărbierit și introduse în secțiunea de depozitare. Dock-ul este proiectat pentru a încărca aparatul de bărbierit și pentru a curăța vârfurile suportate cu lumină UV în secțiunea de depozitare.

Dispozitiv Portabil Multifuncțional

Along with

Dispozitiv Portabil Multifuncțional Proiectul oferă o experiență de viață portabilă pentru mulțimea în aer liber, care este împărțită în principal în două părți: corpul principal și modulele care pot fi schimbate. Corpul principal include funcții de încărcare, periuță de dinți și bărbierit. inspirația pentru produs a venit din partea persoanelor care adoră să călătorească și să aibă bagajele înfundate sau pierdute, astfel încât pachetul portabil și versatil a devenit produsul se poziționează. Acum, multora le place să călătorească, astfel încât produsele portabile devin alegerea. Acest produs este în conformitate cu cererea pieței.

Patul Pentru Pisici

Catzz

Patul Pentru Pisici La proiectarea patului pentru pisici Catzz, inspirația a fost inspirată din nevoile pisicilor și ale proprietarilor și de nevoia de a uni funcția, simplitatea și frumusețea. În timp ce observa pisicile, trăsăturile lor geometrice unice au inspirat forma curată și recunoscută. Unele modele comportamentale caracteristice (de exemplu, mișcarea urechii) au fost încorporate în experiența utilizatorului pisicii. De asemenea, având în vedere proprietarii, scopul a fost să creeze o piesă de mobilier pe care să o poată personaliza și afișa cu mândrie. Mai mult, era important să asigurați o întreținere ușoară. Toate acestea permit designul elegant, geometric și structura modulară.

Mobilierul De Lux

Pet Home Collection

Mobilierul De Lux Pet Home Collection este un mobilier pentru animale de companie, dezvoltat după o observare atentă a comportamentului prietenilor cu patru picioare în mediul de acasă. Conceptul de design este ergonomie și frumusețe, unde bunăstarea înseamnă echilibrul pe care animalul îl găsește în spațiul propriu din mediul casnic, iar designul este conceput ca o cultură a vieții în compania animalelor de companie. O selecție atentă a materialelor subliniază formele și caracteristicile fiecărei piese de mobilier. Aceste obiecte, având autonomie de frumusețe și funcție, satisfac instinctele animalelor de companie și nevoile estetice ale mediului de acasă.

Animale De Companie

Pawspal

Animale De Companie Transportatorul Pawspal pentru animale de companie va economisi energie și va ajuta proprietarul animalului de companie să livreze rapid. Pentru conceptul de design, transportul pentru animale de companie Pawspal, inspirat de la Naveta Spațială, își pot duce animalele lor minunate oriunde doresc. Și dacă mai au un animal de companie, pot plasa altul în partea de sus și pot alătura roțile în partea de jos pentru a trage transportoare. În plus, Pawspal a proiectat un ventilator intern pentru a fi confortabil pentru animale de companie și ușor de încărcat cu USB C.

Dispozitivul Natural De Mărire A Buzelor

Xtreme Lip-Shaper® System

Dispozitivul Natural De Mărire A Buzelor Sistemul Xtreme Lip-Shaper® este primul dispozitiv de mărire a buzelor cosmetice sigure de uz casnic, dovedit clinic din lume. Folosește o metodă chineză de „cupping” de 3.500 de ani - cu alte cuvinte, aspirație - împreună cu tehnologia avansată de formare a buzelor pentru a contură și a mări buzele instantaneu. Designul creează buza inferioară cu un singur lob și cu lobul dublu uimitor, la fel ca Angelina Jolie. Utilizatorii pot îmbunătăți separat buza superioară sau inferioară. Designul este de asemenea construit pentru a ridica arcadele arcului Cupidonului, pentru a umple gropi de buze pentru a ridica colțurile gurii îmbătrânite. Potrivit pentru ambele sexe.