Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Interioară

Spirit concentration

Casa Interioară Ce este un spațiu pentru o casă? Designerul consideră că designul vine din cerințele proprietarului, atingând sufletul în spațiu. Prin urmare, designerul a navigat scopul lor de spațiu de cuplul minunat. Ambii proprietari adoră materialele și soluția de design în raport cu cultura japoneză. Pentru a reprezenta amintirile dintre mințile lor, au decis să folosească diferite texturi din lemn pentru a crea o casă de suflet. În consecință, aceștia au alcătuit 3 obiective de consens ale acestei case ideale, care erau (1) atmosferă liniștită, (2) spații publice flexibile și fermecătoare și (3) spații private confortabile și invizibile.

Casa Pentru Amintiri

Memory Transmitting

Casa Pentru Amintiri Această casă transmite imaginile locuinței prin grinzi de lemn și stiva eșalonată de cărămizi albe. Lumina pleacă din spațiile cărămizilor albe din jurul casei, creând o atmosferă specială pentru client. Proiectantul folosește mai multe metode pentru a rezolva limitările acestei clădiri pentru aer condiționat și spații de depozitare. De asemenea, îmbinați materialele cu memoria clientului și prezentați o estetică caldă și elegantă prin structură, conectând stilul unic al acestei case.

Casa Interioară

Seamless Blank

Casa Interioară Aceasta este o casă pentru a prezenta stilul de viață unic al gazdei, care este casa unui designer grafic și a unui antreprenor. Proiectantul prezintă materiale naturale pentru a ilustra preferințele gazdei și pentru a păstra zonele goale pentru a umple lucrurile membrilor familiei. Bucătăria este centrul casei, special concepută o priveliște surround pentru gazdă și asigură-te că părinții pot vedea oriunde. Casa este dotată cu pardoseală din granit alb, pictură minerală italiană, sticlă transparentă și acoperire cu pulbere albă pentru a dezvălui detaliile elegante ale materialelor.

Casa Interioară

Warm loft

Casa Interioară O casă în stil industrial, cu materiale calde. Această casă pregătește mai multe funcții pentru clienți pentru a promova calitățile vieții. Proiectantul a încercat să conecteze conductele la fiecare spațiu și a combinat conductele din lemn, oțel și ORL pentru a ilustra povestea vieții clienților. Nu la fel cu stilul industrial obișnuit, această casă introduce doar câteva culori și pregătește o mulțime de spații de depozitare.

Vestiar

Sopron Basket

Vestiar Sopron Basket este o echipă profesionistă de baschet pentru femei cu sediul în Sopron, Ungaria. Întrucât sunt una dintre cele mai de succes echipe maghiare cu 12 cupe de campionat național și obținând locul doi în Euroliga, conducerea clubului a decis să investească într-un nou complex vestiar pentru a avea o instalație destul de prestigioasă pe numele clubului, potrivit nevoilor jucătorului. mai bine, motivează-i și promovează-i unitatea.

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă

Shan Shui Plaza

Arhitectura Cu Utilizare Mixtă Situat în orașul istoric Xi'an, între centrul de afaceri și râul TaoHuaTan, proiectul urmărește nu numai să lege legătura dintre trecut și prezent, ci și urban și natură. Inspirat din povestea chineză de primăvară a floarei Peach, proiectul oferă un loc de muncă și de lucru paradisiac, oferind o relație strânsă cu natura. În cultura chineză, filozofia apei de munte (Shan Shui) deține o semnificație esențială a relației dintre om și natură, astfel, profitând de peisajul apos al sitului, proiectul oferă spații care reflectă filozofia Shan Shui din oraș.