Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

Yu Zuo

Hotel Acest hotel este situat în pereții Templului Dai, în partea de jos a Muntelui Tai. Scopul proiectanților a fost transformarea designului hotelui pentru a oferi oaspeților o cazare liniștită și confortabilă și, în același timp, pentru a permite oaspeților să experimenteze istoria și cultura unică a acestui oraș. Folosind materiale simple, tonuri de lumină, iluminare moale și lucrări de artă selectate cu atenție, spațiul afișează un simț atât al istoriei, cât și al contemporanului.

Denumirea proiectului : Yu Zuo, Numele proiectanților : Guoqiang Feng and Yan Chen, Numele clientului : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Yu Zuo Hotel

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.