Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masă,

Trifold

Masă, Forma lui Trifold este informată printr-o combinație de suprafețe triunghiulare și o secvență de pliere unică. Are un design minimalist, dar complex și sculptural, din fiecare unghi de vedere dezvăluie o compoziție unică. Proiectarea poate fi adaptată la diferite scopuri, fără a compromite integritatea structurală. Trifoldul este o vitrină a metodelor de fabricație digitală și utilizarea noilor tehnologii de fabricație, cum ar fi robotica. Procesul de producție a fost dezvoltat în colaborare cu o companie de fabricare robotică specializată în plierea metalelor cu roboți cu 6 axe.

Denumirea proiectului : Trifold, Numele proiectanților : Max Hauser, Numele clientului : .

Trifold Masă,

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.