Revista de proiectare
Revista de proiectare
Corp De Iluminat

Yazz

Corp De Iluminat Yazz este un corp de iluminat distractiv realizat din fire semi rigide îndoite, care permite utilizatorului să se îndoaie în orice formă sau formă care se potrivește dispoziției lor. De asemenea, este prevăzut cu un jack atașat, ceea ce face ușor să combinați mai multe unități împreună. Yazz este de asemenea atrăgător din punct de vedere estetic, ușor de utilizat și economic. Conceptul a venit de la ideea de a minimaliza iluminatul până la cele mai de bază elemente esențiale ca expresie finală a frumuseții, fără a pierde iluminarea cu impact estetic, deoarece minimalismul industrial este arta de la sine.

Denumirea proiectului : Yazz, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Yazz Corp De Iluminat

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.