Revista de proiectare
Revista de proiectare
Termostatul Individual

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Termostatul Individual Termostatul pentru Smartphone prezintă un design minimalist și elegant, în conformitate cu modelele tradiționale de termostat. Cubul translucid trece de la alb la culoare într-o clipă. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați una din cele 5 pelicule color schimbabile pe spatele dispozitivului. Moale și ușor, culoarea aduce o atingere delicată de originalitate. Interacțiunile fizice sunt menținute la minimum. O simplă atingere permite schimbarea temperaturii în timp ce toate celelalte comenzi sunt făcute de pe smartphone-ul utilizatorului. Ecranul de cerneală E ales pentru calitatea sa inegalabilă și consumul minim de energie.

Denumirea proiectului : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Numele proiectanților : Netatmo, Numele clientului : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Termostatul Individual

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.