Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul De Baie

Sentimenti

Mobilierul De Baie Colecția de mobilă de baie Sentimenti inspirată de sentimente și contrastul emoțiilor coexistente oferă o atmosferă modernă și chic de baie. Margini de lemn contrastante orizontale și verticale întruchipează sentimentele contrastante, precum și un plus de dinamism băilor. Colecția Sentimenti este gata să facă parte din băile de toate dimensiunile, cu dulapuri de baie de patru dimensiuni diferite, disponibile cu sertare și uși de dulap, și oglinzi cu iluminat ascuns și uși de dulap oglindite.

Denumirea proiectului : Sentimenti, Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

Sentimenti Mobilierul De Baie

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.