Revista de proiectare
Revista de proiectare
Coafura

Gaia

Coafura Gaia este o minunăție maiestuoasă de design pentru Zeița împuternicită a societății moderne. Opulența și provocatorii au fost elementele cheie care sintetizează împreună pentru a forma o prezență excepțională. Tranziția de la „aripile cu coarne” la lanțul „omega” oferă acestei piese o siluetă dinamică dincolo de limitele designului bijuteriilor.

Denumirea proiectului : Gaia, Numele proiectanților : Herman Francisco Delos Santos, Numele clientului : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Coafura

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.