Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sistemul De Control Al Navelor

GE’s New Bridge Suite

Sistemul De Control Al Navelor Sistemul de control modular al navei GE este proiectat să se potrivească atât navelor mari, cât și celor ușoare, oferind un control intuitiv și feedback vizual clar. Noua tehnologie de poziționare, sistemele de control a motorului și dispozitivele de monitorizare permit manevrarea navelor cu exactitate în spațiile limitate, reducând în același timp stresul asupra operatorului, în timp ce controale manuale complexe sunt înlocuite cu o nouă tehnologie cu ecran tactil. Un ecran reglabil reduce reflexiile și optimizează ergonomia. Toate consolele au mânere de prindere integrate pentru utilizare în mările accidentate.

Denumirea proiectului : GE’s New Bridge Suite, Numele proiectanților : LA Design , Numele clientului : GE.

GE’s New Bridge Suite Sistemul De Control Al Navelor

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.