Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceainicul Și Ceainele

EVA tea set

Ceainicul Și Ceainele Acest ceainic seducător elegant, cu cupe potrivite, are un turn impecabil și este o plăcere de a lua parte. Forma neobișnuită a acestui vas de ceai, cu becul care se amestecă și crește din corp, se pretează deosebit de bine. Cupele sunt versatile și tactile pentru a cuibări în mâinile dvs. în moduri diferite, deoarece fiecare persoană are propria lor abordare de a ține o ceașcă. Disponibil în alb lucios, cu un inel placat cu argint sau cu porțelan negru mat, cu un capac lucios alb și cupe cu margini albe. Filtru din oțel inoxidabil montat în interior. DIMENSIUNI: ceainic: 12,5 x 19,5 x 13,5 căni: 9 x 12 x 7,5 cm.

Denumirea proiectului : EVA tea set, Numele proiectanților : Maia Ming Fong, Numele clientului : Maia Ming Designs.

EVA tea set Ceainicul Și Ceainele

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.