Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

5x5

Scaun Scaunul 5x5 este un proiect tipic de proiectare în care limitarea este recunoscută drept o provocare. Scaunul și spătarul scaunului sunt confecționate din xilit, care este foarte greu de modelat. Xilith este materia primă care poate fi găsită la 300 de metri sub suprafața solului și este combinată cu un cărbune. În prezent, majoritatea materiei prime sunt aruncate. Din punct de vedere al mediului, acest material generează deșeuri pe suprafața pământului. Prin urmare, ideea despre designul scaunului părea a fi foarte provocatoare și provocatoare.

Denumirea proiectului : 5x5, Numele proiectanților : Barbara Princic, Numele clientului : Sijaj Hrastnik.

5x5 Scaun

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.