Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bicicleta Electrică

ICON E-Flyer

Bicicleta Electrică ICON și Vintage Electric au colaborat la proiectarea acestei biciclete electrice atemporale. Proiectat și construit în California în volum redus, ICON E-Flyer se îmbină cu un design vintage cu funcționalitate modernă, pentru a crea o soluție de transport personală distinctă și capabilă. Caracteristicile includ un interval de 35 de mile, viteza maximă de 22 MPH (35 MPH în regim!) Și un timp de încărcare de două ore. Conector USB extern și punct de conectare la încărcare, frânare regenerativă și componente de cea mai înaltă calitate. www.iconelectricbike.com

Denumirea proiectului : ICON E-Flyer, Numele proiectanților : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Numele clientului : ICON.

ICON E-Flyer Bicicleta Electrică

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.