Revista de proiectare
Revista de proiectare
Revistă

Going/Coming

Revistă Pe baza ideii de plecări și sosiri, această revistă este împărțită în două părți: Mers / Venire. A merge este despre orașe europene, experiențe de călătorie și sfaturi pentru a pleca în străinătate. Include un pașaport al unei celebrități în fiecare ediție. Pașaportul „Republica Călători” are informații personale despre persoana respectivă și interviul lor. Venirea se referă la ideea că cel mai bun lucru al unei călătorii este întoarcerea acasă. Vorbește despre decorarea casei, gătit, activități de făcut cu familia noastră și articole pentru a ne bucura mai bine de casa noastră.

Denumirea proiectului : Going/Coming, Numele proiectanților : Catarina Jordão, Numele clientului : .

Going/Coming Revistă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.